Gå till innehåll
Fagersta Ryttarklubb
Fagersta Ryttarklubb

Lördag 8 april startar vi upp en ny introduktionskurs

Med start på lördag och fem veckor framåt finns några platser kvar på introduktionskurs 1, första steget för barn som vill lära sig rida och umgås med hästar.

På lördagar mellan klockan 9.00-10.00 med start 8/4 pågår introduktionskurs 1 som är en blandning av teori (praktisk) och ridning. Första gångerna ligger fokus på att lära känna vår anläggning, våra rutiner samt hantering och skötsel av hästarna men för varje gång blir det allt mer ridning och sista gångerna rider vi 30 minuter och 30 minuters teori. Vi ser gärna att någon vuxen är med både under teorin men även vid ridningen och hjälper till att leda barnet. Den vuxna behöver inte ha någon tidigare vana, vi visar er tillrätta. Den är 5 gånger och kostar 750 kr. Anmäler gör ni till jimmy@fagerstaryttarklubb.onmicrosoft.com

Ett tips är att kolla upp Skyhöga favoriter som är ett välgörenhetsinitiativ som stödjer barn och ungdomar i Västmanland som vill idrotta men som utan ekonomiskt stöd kanske inte har möjlighet att göra det fullt ut:

https://www.rfsisu.se/distrikt/vastmanland/bidrag-och-stod/ekonomiskt-stod/skyhoga-favoriter Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2023-04-03

Senast uppdaterad: 2023-04-03

Författare: Jimmy (Efternamn saknas)

Sponsorer